Train Sim World

TSW: DB BR 204

Train Sim World: DB BR 204

Nu beschikbaar voor Train Sim World: DB BR 204. Klim aan boord van deze gedetailleerde diesellocomotief en voer zelf rangeerwerkzaamheden uit!

De DB BR 204, sinds de jaren zestig in bedrijf, werd gebouwd om een gat in het nieuwe dieseltijdperk te vullen. Hoewel de machines de afgelopen decennia aan veranderingen onderhevig waren, blonken ze uit in hun vermogen om verschillende taken in heel Duitsland uit te voeren.

Met de DB BR 204 in Train Sim World, ontwikkeld door Rivet Games, verken je de sporen van de Main-Spessart Bahn en zie je nieuwe bezienswaardigheden terwijl je de haven van Aschaffenburg en industrieën in Lohr bedient.

Lees hier meer over de DB BR 204.

Aangekondigd: TSW Rhein-Rhur

Train Sim World: Hauptstrecke Rhein-Ruhr: Duisburg - Bochum Route Add-On

Regionale en forenzenoperaties wachten in overvloed op Hauptstrecke Rhein-Ruhr: Duisburg - Bochum, de volgende aankomende route voor Train Sim World van DoveTail Games!

De Rhein-Ruhr-hoofdlijn kent druk en divers treinverkeer en binnenkort is het jouw taak om passagiers langs deze route tussen Duisburg en Bochum te vervoeren, over beide routes die bij Essen uiteenlopen.

Om je taken uit te voeren heb je de beschikking over 2 moderne elektrische treinstellen. De herkenbare DB BR 425 maakt zijn Train Sim World-debuut met hulp van Maik Goltz - compleet met audio-assistentie van Linus Follert - die wordt vergezeld door de DB BR 422. Samen voeren de eenheden Regional Express- en S-Bahn-diensten uit over de hele wereld. route, met hun uitstekende prestaties waarmee u het ambacht van het houden van de dienstregeling kunt perfectioneren terwijl u uw passagiers een veilige en comfortabele rit biedt.

Bekijk deze ruimte voor meer informatie, maar geniet voorlopig van de onderstaande screenshots en bereid je voor om Hauptstrecke Rhein-Ruhr: Duisburg - Bochum te verkennen, dat op 24 maart naar Train Sim World komt!

Met Train Sim World: Hauptstrecke Rhein-Ruhr neem je zowel de elektrische treinstellen DB BR 422 als de DB BR 425 over in S-Bahn en regionale diensten over de Rhein-Ruhr hoofdlijn.

Landelijke taferelen tussen bruisende steden wachten op je terwijl je op snelheid komt tussen Duisburg en Bochum. Reizen met hoge snelheden en weten wanneer u moet remmen om een ​​tijdige en comfortabele service te garanderen, is van het grootste belang.

Een DB BR 422 bereidt zich voor om het ​​regenachtige Duisburg Hbf te verlaten op een S1-dienst, de S-Bahn-sporen splitsen zich af na Essen en nemen een ander trjaect dan de hoofdlijn op weg naar Bochum.

Het interieur van de DB BR 425 voldoet aan alle eisen voor een moderne, snelle regionale treindienst; zijn ruime en toegankelijke stijl kan honderden passagiers in één keer comfortabel vervoeren dankzij de jacobs-draaistellen.

Op de sporen van Hauptstrecke Rhein-Ruhr heb je genoeg te doen. De DB BR 422 en 425 bieden meer dan 200 treinen, maar ze kunnen vergezeld gaan van extra vracht- en passagiersverkeer. Door gebruik te maken van MSB's DB BR 146, 185, dubbeldeksrijtuigen en goederenwagens worden er meer dan 150 extra diensten aan de route toegevoegd.

Lees hier meer over de Hauptstrecke Rhein-Rhur: Duisburg - Bochum.

Aankondiging: Train Sim World Great Western Express

Train Simulator World: Great Western Express

Gisteren heeft DoveTail Games (DTG) een nieuwe route aangekondigd voor Train Sim World: Great Western Express, welke 24 augustus zal verschijnen.

Als machinist ben je werkzaam bij de Great Western Railway, de drukke spoorlijn vanaf station Paddington in Londen.
Je rijdt in drie verschillende treinen, namelijk de Class 43 en Class 166 van de Great Western Railway en Class 66 van DB Schenker Rail. Deze machines bieden een variatie variërend van hoge snelheid tot de meest krachtige locomotief in het spoorgoederenvervoer. Leef je dromen en ontdek de zeer gedetailleerde route: Great Western Express.

Lees meer

Train Sim World

Train Sim World is een meeslepende simulatie voor iedereen met cabine interactie, gedetailleerde locomotieven, echte routes en uren aan speelplezier. Stap in en vind alles wat nodig is om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen, van eenvoudige tot geavanceerde bediening van locomotieven tijdens jouw diensten met reizigers- en goederentreinen.

Begin een nieuwe reis

Train Sim World zet je in de stoel van adembenemende authentieke machines. Bedien de remdruk, controleer je snelheid, voorzie je locomotief van brandstof, bedien de wissels, voer rangeerwerkzaamheden uit en meer.

De functie 'Journeys' leid je door meer dan 24 real-time scenario's, tutorials en serviceschema's voor elke route - en een nieuwe voortgangsvolger markeert honderden spoorwegtaken die u kunt voltooien terwijl u de routes beheerst.

Beleef authentieke simulaties

Aangestuurd door SimuGraph® simuleert Train Sim World locomotieven niet alleen qua uiterlijk van hun echte voorbeelden maar ook qua rijgedrag, geluiden en zelfs het gevoel van de treinen.

Dit speelt zich af op een verzameling realistische routes van over de hele wereld. Vecht je een weg omhoog over de helling van de 'Spessartrampe' in Duitsland, navigeer door het uitgestrekte metrostation in New York Penn of ga naar het wonder van Manchester's Victoria Station - en op elke route vind je levensechte regionale signaleringssystemen en een gloednieuwe reeks uitdagingen.

Heers over de rails

Stap in een Train Sim World cabine en je wordt begroet met dezelfde aanblik als elke ingenieur - veel bedieningselementen die klaar staan om je opdrachten uit te voeren waardoor je controle krijgt over elk aspect van de bediening van je locomotief.

In Train Sim World 2020 gaan we een stap verder met updates voor de simulatie ervaring zoals het nieuwe Action Point-scoresysteem dat je beloont voor nauwkeurigheid en het debriefing-scherm dat je helpt je prestaties bij te houden.

Belangrijkste kenmerken

 • Verken beroemde routes van over de hele wereld.
  • Main-Spessart Bahn - Vervoer vracht en passagiers over de Main-Spessart Bahn, een wonderlijke mix van steile hellingen, schilderachtige heuvels en bochtige bogen.
  • Northern Trans-Pennine - Bestuur iconen van Britse drijfkracht op de torenhoge heidevelden, uitdagende hellingen en scherpe bochten van de beroemde Trans-Pennine spoorweg.
  • Long Island Rail Road - Ervaar de drukste forenzenspoorlijn van Amerika en de drukte van de spoorwegen in New York City in Train Sim World: Long Island Rail Road.
  • Great Western Express - Als je het drukke Londen Paddington verlaat, maak je onderdeel uit van het intense verkeer en de ongunstige seinen, het houden aan de regels en je lef.
  • CSX Heavy Haul - Verken Rockwood Mine, Sand Patch Summit en Cumberland Yard in de krachtige CSX AC4400CW.
 • Nieuw voor Train Sim World 2020:
  • Reizen - Combineert meer dan 24 uur aan opeenvolgende gameplay voor elke route. Begin een reis op een route en geniet van honderden scenario's, dienstroosters en klussen die je rond de spoorweg moet voltooien.
  • Tutorials - Verbeterde tutorials leren nieuwe spelers alles wat ze nodig hebben om de spoorweg onder de knie te krijgen - en zelfs oude handen vinden misschien iets nieuws om te leren.
  • UI en HUD - We hebben onze gebruikersinterface herzien om spelers meer controle en vertrouwen te geven terwijl ze enkele van de krachtigste machines ter wereld beheersen.
  • Actiepunten - beloont je voor het voltooien van doelstellingen, het rijden met nauwkeurige timing en registreert je beste prestaties voor elk routescenario en dienstregeling.
 • 12 ongelooflijk nauwkeurige locomotieven en een stuurstandrijtuig, waaronder de iconische Intercity 125, Metro-North M7 en Deutsche Bahn's werkpaard BR 185.2, waardoor je een reeks uitdagingen hebt.
 • Aangedreven door Dovetail Games SimuGraph® voertuigdynamica-engine en Unreal Engine 4®-technologie.

Ga naar Steam.

Train Sim World

Train Sim World

Begin december 2016 verschijnt de beta versie van Train Sim World: CSX Heavy Haul. Deze nieuwe simulator bevat de route 'Sand Patch Grade'.

Afbeeldingen

Video's

Subcategorieën

Copyright

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen fouten of onjuistheden niet worden uitgesloten. DutchRail aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid.
Het gebruik van deze site is dan ook geheel voor uw eigen risico.
 

Contact

Voor vragen en tips over de website kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij stellen dit zeer op prijs!

Neem contact op!