Train Sim World 2: Cathcart Circle Line: Glasgow - Newton & Neilston Route

Ervaar de drukte van een modern voorstedelijk netwerk bedient door klassieke elektrische treinstellen die de buitenwijken van Glasgow verbindt met het historische centrum van Glasgow in Train Sim World 2: Cathcart Circle Line.

rain Sim World 2: Clinchfield Railroad: Elkhorn - Dante Route

Ervaar klassieke spoorwegen waarover zware kolentreinen en andere goederentreinen worden gereden door het hart van de steenkoolvelden van Virginia met Train Sim World 2: Clinchfield Railroad.

rain Sim World 2: Arosalinie: Chur - Arosa Route

Ervaar zenuwslopende hellingen, verbluffende Zwitserse landschappen en klassieke tractie met deze nieuwe add-on voor Train Sim World 2: Arosalinie van Rivet Games!

Train Sim World 2: Southeastern BR Class 465

Er is een nieuwe add-on beschikbaar voor Train Sim World 2: Southeastern BR Class 465. Klim aan boord van dit iconische treinstel voor een rit over de Southeastern High Speed-route.

De evolutie van treinsimulatie! Bedien iconische hogesnelheidstreinen, lange goederentreinen of regionale treinen en ga creatief aan de slag met de kleurstellingenontwikkelaar en scenarioplanner in dit geavanceerde vervolg. Klim in de cabine in Train Sim World 2.

Authentiek gerepliceerd
Rijd voor het eerst met hogesnelheidstreinen tussen de steden in Duitsland terwijl je tractie geeft en hoge snelheden haalt in de beroemde DB ICE 3M vanaf Keulen. Ga de uitdaging aan om lange goederentreinen over Sand Patch Grade te vervoeren, inclusief de Cumberland Terminal, met behulp van de brute kracht van de CSX AC4400CW. Leer de stations van de wereldberoemde London Underground op de Bakerloo Line kennen.

Wees creatief
Personaliseer Train Sim World 2 locomotieven met de nieuwe livrei ontwerper - Creëer je eigen aangepaste kleurstellingen met een gebruiksvriendelijke in-game tool waarmee je zowel eenvoudige als complexe ontwerpen kunt maken om je Train Sim World 2 locomotieven tot leven te brengen.
Pas aan hoe je speelt met de Scenario Planner - Creëer je eigen scenario. Pas locomotieven en bestemmingen aan, spring erin en ga rijden. Snel rijden, op jouw manier.

Ervaar een nieuw niveau van realisme
De gepatenteerde SimuGraph®-motor voor voertuigdynamica is geëvolueerd en voegt voor het eerst realistische adhesiefysica toe. Voel hoe de wielen slippen en glijden bij slecht weer en de extra uitdaging op steile hellingen. Geoptimaliseerde en verbeterde visuele weergave geeft Train Sim World 2 ook dynamische luchten en 4K-ondersteuning.

Dompel jezelf onder in simulatie
Krijg tijdens het rijden duidelijkere informatie over instructies, hellings- en snelheidsgegevens, inclusief nieuwe HUD-displays, duidelijkheid over de veiligheidssystemen aan boord, rembediening, vermogensmeter en snelheidsmeter. Een nieuw controller-schema biedt geweldige keuzes in de camera- en rijmodi en biedt gemakkelijker toegang vanuit de externe cameramodus om een ​​ander voertuig in je voertuig binnen te gaan, terwijl de volledige fysica en simulatie nog steeds actief zijn.

Bewaarde collectie
Je collectie gaat met je mee - je kunt je Train Sim World 2020-add-ons spelen in Train Sim World 2. In Train Sim World stond je collectie centraal, je keuze aan add-ons uit je favoriete regio, tijdsperiode, diesel, elektrisch , passagier, vracht - op jouw manier. Je aangeschafte Train Sim World 2020-add-ons zullen beschikbaar zijn om te spelen in Train Sim World 2. Let op: Northeast Corridor New York, Amtrak SW1000R en CSX GP40-2 maken geen deel uit van de Preserved Collection.

Volg en deel je voortgang
Met Dovetail Live kun je je voortgang en statistieken online volgen - Je prestaties bekijken en delen en vergelijken met vrienden. Railfan Shots geven je ook de controle om je screenshots te uploaden naar een persoonlijke galerij om te delen.

Belangrijkste kenmerken

 • Verken beroemde routes met unieke uitdagingen:
  • Bakerloo Line - De Bakerloo lijn, geopend in 1906, is een van de oudste lijnen van de Londense metro. Beheers de moderne complexiteit van het spitsuur in de Britse hoofdstad.
  • Schnellfahrstrecke Köln-Aachen - Stap in de beroemde DB BR 406 ICE 3M en vervoer passagiers met snelheden tot 250 km/u terwijl je racet tussen Keulen en Aken op deze Duitse hogesnelheidslijn.
  • Sand Patch Grade - Geniet van epische kracht met de CSX AC4400CW. Vervoer goederen over het Allegheny-gebergte en behoud de adhesie op een van de steilste hellingen in de Verenigde Staten.
 • Train Sim World 2 bevat iconische locomotieven om onder de knie te krijgen. De klassieke Mark 2 Stock uit 1972 op de Bakerloo Line, moderne snelle reizigerstreinen met de DB BR 406 ICE 3M en de DB BR 442 ‘Talent 2’ en krachtige locomotieven met de AC4400CW, GP38-2 en SD40-2.
 • Livery Designer - Wees creatief en voeg een persoonlijk tintje toe aan je Train Sim World 2 locomotieven met deze gebruiksvriendelijke tool waarmee je op maat gemaakte kleurstellingen kunt maken.
 • Scenarioplanner - Rijd wat je wilt, waar je maar wilt, terwijl je je eigen scenario's plant. Snel rijden, op jouw manier.
 • Nieuwe adhesiefysica - Voel de wielen slippen bij slecht weer, beheers het verplaatsen van zware vracht en houd de controle over je vermogen op steile hellingen.
 • Dynamische luchten - Meerdere wolkenlagen en realistische zonlichtfiltering betekent een grotere visuele getrouwheid voor de lucht in Train Sim World 2.
 • Journeys - Start een nieuwe reis op een route om meer dan 24 uur aan speelplezier te ontdekken met scenario's, services en meer om te voltooien.
 • Tutorials - Leer alles wat je nodig hebt om de rails op te gaan met gedetailleerde tutorials voor elke locomotief. Beheers elke schakelaar, hendel en knop.
 • Aangedreven door Dovetail Games 'gepatenteerde SimuGraph® voertuigdynamica-engine en Unreal Engine 4®-technologie.

Subcategories

Copyright

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen fouten of onjuistheden niet worden uitgesloten. DutchRail aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid.
Het gebruik van deze site is dan ook geheel voor uw eigen risico.
 

Contact

Voor vragen en tips over de website kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij stellen dit zeer op prijs!

Neem contact op!