Train Sim World 2: Chur - Arosa

Op 19 februari 2021 is een nieuwe route aangekondigd voor Train Sim World 2021: Chur - Arosa. Dit bergachtige traject in de Zwitserse Alpen is één van de mooiste trajecten ter wereld.

Deze idyllische smalspoorroute in het Zwitserse kanton Graubünden biedt prachtige panoramische uitzichten, een unieke ligging van het spoor wat lijkt op die van een trambaan, ongelooflijke civieltechnische constructies waaronder 41 bruggen (waaronder het 284 meter lange Langwieser-viaduct), 19 tunnels, 12 lawine beschermingsgalerijen en een hellingspercentage van maar liefst 6%.

Stap in de iconische elektrische locomotief Ge 4/4 II van de RhB en begin je reis in de hoofdstad van het kanton Graubünden, Chur. Slinger vervolgens 25,6 kilometer door de Zwitserse bergen en de Schanfigg-vallei waarbij je 1155 hoogtemeters beklimt zonder enige hulp van bijvoorbeeld tandrad of opduwlocomotieven. Je reis eindigt op 1739 meter boven zeeniveau in het prachtige kuuroord Arosa, een populaire skibestemming in het sneeuwseizoen.

Bekijk in dit artikel de eerste screenshots.

Copyright

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen fouten of onjuistheden niet worden uitgesloten. DutchRail aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid.
Het gebruik van deze site is dan ook geheel voor uw eigen risico.
 

Contact

Voor vragen en tips over de website kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij stellen dit zeer op prijs!

Neem contact op!