TSW

Aankondiging: Train Sim World Great Western Express

Train Simulator World: Great Western Express

Gisteren heeft DoveTail Games (DTG) een nieuwe route aangekondigd voor Train Sim World: Great Western Express, welke 24 augustus zal verschijnen.

Als machinist ben je werkzaam bij de Great Western Railway, de drukke spoorlijn vanaf station Paddington in Londen.
Je rijdt in drie verschillende treinen, namelijk de Class 43 en Class 166 van de Great Western Railway en Class 66 van DB Schenker Rail. Deze machines bieden een variatie variërend van hoge snelheid tot de meest krachtige locomotief in het spoorgoederenvervoer. Leef je dromen en ontdek de zeer gedetailleerde route: Great Western Express.

Lees meer

Train Sim World Great Western Express

Train Sim World: Great Western Express

 

Intercity Express

Train Sim World: Great Western Express is een nieuwe first-person simulator welke de beleving van hogesnelheids- en reizigerstreinen tot leven brengt op één van Engelands drukste spoorwegen. Neem de controle over de iconische Great Western Railway hogesnelheidstrein en rijd met 125 miles per uur over de Great Western Main Line vanaf station London Paddington.

Race tegen de klok

Je bent uitgenodigd om te werken voor de Great Western Railway als machinist op één van Engelangs drukste spoorwegen. Je let op de dienstregeling en vervoert duizenden reizigers op tijd naar hun bestemming. Jouw vaardigheden en focus worden getest tot het uiterste. Vanaf je vertrek vanaf het station Londen Paddington navigeer je tussen het drukke verkeer en let je op de seingeving, conform regelgeving.

Drive or ride

Beleef een volledige dag in de zogenaamde 'service mode' alwaar een 24 uurs dienstregeling wordt gesimuleerd. Neem de controle over de trein als machinist, of rijd mee als reizigers. De keuze is aan jou.

Feel the detail

Dankzij de 'Unreal Engine 4' technologie welke gebruik maakt van data uit de huidige stand van de techniek, wordt een wereld gesimuleerd welke je het gevoel en geluid brengt van echte treinen.

Ultimate realism

De Great Western Express brengt je verschillende moeilijkheidsgraden, van eenvoudige tutorials voor beginnelingen en geavanceerde procedues voor experts. Klim in de cabine van drie verschillende locomotieven, beleef de spanning van hoge snelheden of de druk van op tijd rijden. Leef je dromen en ontdek de zeer gedetailleerde route: Great Western Express.

Kijk hier voor meer informatie over de Great Western Express.

Train Sim World

Train Sim World

Begin december 2016 verschijnt de beta versie van Train Sim World: CSX Heavy Haul. Deze nieuwe simulator bevat de route 'Sand Patch Grade'.

Afbeeldingen

Video's

Copyright

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen fouten of onjuistheden niet worden uitgesloten. DutchRail aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid.
Het gebruik van deze site is dan ook geheel voor uw eigen risico.
 

Contact

Voor vragen en tips over de website kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij stellen dit zeer op prijs!

Neem contact op!