Train Sim World is een meeslepende simulatie voor iedereen met cabine interactie, gedetailleerde locomotieven, echte routes en uren aan speelplezier. Stap in en vind alles wat nodig is om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen, van eenvoudige tot geavanceerde bediening van locomotieven tijdens jouw diensten met reizigers- en goederentreinen.

Begin een nieuwe reis

Train Sim World zet je in de stoel van adembenemende authentieke machines. Bedien de remdruk, controleer je snelheid, voorzie je locomotief van brandstof, bedien de wissels, voer rangeerwerkzaamheden uit en meer.

De functie 'Journeys' leid je door meer dan 24 real-time scenario's, tutorials en serviceschema's voor elke route - en een nieuwe voortgangsvolger markeert honderden spoorwegtaken die u kunt voltooien terwijl u de routes beheerst.

Beleef authentieke simulaties

Aangestuurd door SimuGraph® simuleert Train Sim World locomotieven niet alleen qua uiterlijk van hun echte voorbeelden maar ook qua rijgedrag, geluiden en zelfs het gevoel van de treinen.

Dit speelt zich af op een verzameling realistische routes van over de hele wereld. Vecht je een weg omhoog over de helling van de 'Spessartrampe' in Duitsland, navigeer door het uitgestrekte metrostation in New York Penn of ga naar het wonder van Manchester's Victoria Station - en op elke route vind je levensechte regionale signaleringssystemen en een gloednieuwe reeks uitdagingen.

Heers over de rails

Stap in een Train Sim World cabine en je wordt begroet met dezelfde aanblik als elke ingenieur - veel bedieningselementen die klaar staan om je opdrachten uit te voeren waardoor je controle krijgt over elk aspect van de bediening van je locomotief.

In Train Sim World 2020 gaan we een stap verder met updates voor de simulatie ervaring zoals het nieuwe Action Point-scoresysteem dat je beloont voor nauwkeurigheid en het debriefing-scherm dat je helpt je prestaties bij te houden.

Belangrijkste kenmerken

 • Verken beroemde routes van over de hele wereld.
  • Main-Spessart Bahn - Vervoer vracht en passagiers over de Main-Spessart Bahn, een wonderlijke mix van steile hellingen, schilderachtige heuvels en bochtige bogen.
  • Northern Trans-Pennine - Bestuur iconen van Britse drijfkracht op de torenhoge heidevelden, uitdagende hellingen en scherpe bochten van de beroemde Trans-Pennine spoorweg.
  • Long Island Rail Road - Ervaar de drukste forenzenspoorlijn van Amerika en de drukte van de spoorwegen in New York City in Train Sim World: Long Island Rail Road.
  • Great Western Express - Als je het drukke Londen Paddington verlaat, maak je onderdeel uit van het intense verkeer en de ongunstige seinen, het houden aan de regels en je lef.
  • CSX Heavy Haul - Verken Rockwood Mine, Sand Patch Summit en Cumberland Yard in de krachtige CSX AC4400CW.
 • Nieuw voor Train Sim World 2020:
  • Reizen - Combineert meer dan 24 uur aan opeenvolgende gameplay voor elke route. Begin een reis op een route en geniet van honderden scenario's, dienstroosters en klussen die je rond de spoorweg moet voltooien.
  • Tutorials - Verbeterde tutorials leren nieuwe spelers alles wat ze nodig hebben om de spoorweg onder de knie te krijgen - en zelfs oude handen vinden misschien iets nieuws om te leren.
  • UI en HUD - We hebben onze gebruikersinterface herzien om spelers meer controle en vertrouwen te geven terwijl ze enkele van de krachtigste machines ter wereld beheersen.
  • Actiepunten - beloont je voor het voltooien van doelstellingen, het rijden met nauwkeurige timing en registreert je beste prestaties voor elk routescenario en dienstregeling.
 • 12 ongelooflijk nauwkeurige locomotieven en een stuurstandrijtuig, waaronder de iconische Intercity 125, Metro-North M7 en Deutsche Bahn's werkpaard BR 185.2, waardoor je een reeks uitdagingen hebt.
 • Aangedreven door Dovetail Games SimuGraph® voertuigdynamica-engine en Unreal Engine 4®-technologie.

Ga naar Steam.

Copyright

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen fouten of onjuistheden niet worden uitgesloten. DutchRail aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid.
Het gebruik van deze site is dan ook geheel voor uw eigen risico.
 

Contact

Voor vragen en tips over de website kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij stellen dit zeer op prijs!

Neem contact op!