Train Sim World: Hauptstrecke Rhein-Ruhr: Duisburg - Bochum Route Add-On

Regionale en forenzenoperaties wachten in overvloed op Hauptstrecke Rhein-Ruhr: Duisburg - Bochum, de volgende aankomende route voor Train Sim World van DoveTail Games!

De Rhein-Ruhr-hoofdlijn kent druk en divers treinverkeer en binnenkort is het jouw taak om passagiers langs deze route tussen Duisburg en Bochum te vervoeren, over beide routes die bij Essen uiteenlopen.

Om je taken uit te voeren heb je de beschikking over 2 moderne elektrische treinstellen. De herkenbare DB BR 425 maakt zijn Train Sim World-debuut met hulp van Maik Goltz - compleet met audio-assistentie van Linus Follert - die wordt vergezeld door de DB BR 422. Samen voeren de eenheden Regional Express- en S-Bahn-diensten uit over de hele wereld. route, met hun uitstekende prestaties waarmee u het ambacht van het houden van de dienstregeling kunt perfectioneren terwijl u uw passagiers een veilige en comfortabele rit biedt.

Bekijk deze ruimte voor meer informatie, maar geniet voorlopig van de onderstaande screenshots en bereid je voor om Hauptstrecke Rhein-Ruhr: Duisburg - Bochum te verkennen, dat op 24 maart naar Train Sim World komt!

Met Train Sim World: Hauptstrecke Rhein-Ruhr neem je zowel de elektrische treinstellen DB BR 422 als de DB BR 425 over in S-Bahn en regionale diensten over de Rhein-Ruhr hoofdlijn.

Landelijke taferelen tussen bruisende steden wachten op je terwijl je op snelheid komt tussen Duisburg en Bochum. Reizen met hoge snelheden en weten wanneer u moet remmen om een ​​tijdige en comfortabele service te garanderen, is van het grootste belang.

Een DB BR 422 bereidt zich voor om het ​​regenachtige Duisburg Hbf te verlaten op een S1-dienst, de S-Bahn-sporen splitsen zich af na Essen en nemen een ander trjaect dan de hoofdlijn op weg naar Bochum.

Het interieur van de DB BR 425 voldoet aan alle eisen voor een moderne, snelle regionale treindienst; zijn ruime en toegankelijke stijl kan honderden passagiers in één keer comfortabel vervoeren dankzij de jacobs-draaistellen.

Op de sporen van Hauptstrecke Rhein-Ruhr heb je genoeg te doen. De DB BR 422 en 425 bieden meer dan 200 treinen, maar ze kunnen vergezeld gaan van extra vracht- en passagiersverkeer. Door gebruik te maken van MSB's DB BR 146, 185, dubbeldeksrijtuigen en goederenwagens worden er meer dan 150 extra diensten aan de route toegevoegd.

Lees hier meer over de Hauptstrecke Rhein-Rhur: Duisburg - Bochum.